Η Κάλλια, η Ρία και οι αδελφικές διαφωνίες

12.50

Η Μπανανολιχούδα του Νότου είναι το πρώτο βιβλίο από τη σειρά «Τα αστεράκια του τόπου μας» και έχει γραφτεί, προκειμένου να αναδείξει προϊόντα που καλλιεργούνται στην Ελλάδα, αλλά και τα μέρη όπου αυτά ευδοκιμούν.

 

Κατηγορία:

Περιγραφή

Μια φορά κι έναν καιρό σε ένα δάσος μακρινό ζούσε η οικογένεια Γατοπαπαλέξ. Μία οικογένεια γάτων με τη μαμά Λίνα, τον μπαμπά Νικολά και τις δύο κορούλες τους, τη Ρία και την Κάλλια. Ανάμεσα τους υπήρχε πολλή αγάπη.

Πέραν όμως της αγάπης, πολλές φορές υπήρχε και ο θυμός, ο οποίος επισκεπτόταν ολοένα και συχνότερα τις δύο αδελφές και δημιουργούσε προβλήματα στη σχέση τους. Κι έτσι, φώναζαν, παραπονιόντουσαν και γκρίνιαζαν. Η μαμά τους προσπαθούσε να τις συμβουλεύσει, αλλά μάταια…

Ώσπου μια μέρα δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία να πάρουν τα κορίτσια το μάθημά τους. Τι έγινε άραγε; Λέτε να έμαθαν πώς να διώχνουν τον θυμό; Εάν εκείνες το έμαθαν, θέλω να το μάθω κι εγώ!

*Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνονται άρθρο ψυχολόγου για συμβουλευτική γονέων ως προς τις αδελφικές διαφωνίες και συνταγές για δημιουργικές στιγμές με τα αστεράκια μας!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Η Κάλλια, η Ρία και οι αδελφικές διαφωνίες”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *